2014. október 27., hétfő

ÚJSZ indigókék DIVATOS FARMER nadrág naci 32 L 42 - Jelenlegi ára: 799 Ft


Köszöntelek!
Eladó a képeken látható Vis Donna márkájú dögös indigókék, szűkülő szárú női farmer nadrág. Lezser fazonú csini darab az őszi napokra! L - XL méretre ajánlom, de érdemes megnézni a mért adatokat!
derékbőség: 43 - 47 cm
csípőbőség: 54 - 58 cm
ülepmagasság: 29 cm
magasság fenéknél: 38 cm
Butikban vásároltam. Néhány alkalommal használtam. Néhány csillám hiányzik, ezt leszámítva jó állapotú. A képen látható folt a vaku miatt van.
Súlya 632 gramm csomagolás nélkül, tiszta, így új tulajdonosa kézhezvételt követően azonnal hordhatja.
Állíts magadnak össze egy csomagot! 3000. -Ft fölötti vásárlás esetén ajándékot kapsz és spórolhatsz a postaköltségen.
A termékek feltöltése előtt mindent tüzetesen átvizsgálok és megpróbálom a legtökéletesebb leírást adni. Ha valaki bizonytalan, inkább kérdezzen, nagyon szívesen válaszolok. A képek jó minőségűek, ki lehet őket nagyítani nagyra. Minden ruhát a visszájáról mosok, így, ha többet használt is, nem látszik a színén. Állatszőr és dohányfüstmentes a lakás, a ruhák szekrényben vannak tárolva.
Csere nem érdekel és étkezési jegyet nem fogadok el - csak készpénz jöhet szóba. Licitet nem törlök. Személyes átvétel esetén csakis a lakásnál ( Bp., XI. kerület, Albertfalva) előzetes egyeztetés után. Az átvételt két héten belül bonyolítsuk le. Több termék vásárlásánál súly szerint a hatályos postai díjszabás szerint ajánlottan postázok a pénz beérkezését követő 3 munkanapon belül. Köszönöm, hogy végigolvastál! További szép napot és jó licitálást kívánok!


Jelenlegi ára: 799 Ft

Az aukció vége: 2014-11-15 21:26
. ÚJSZ indigókék DIVATOS FARMER nadrág naci 32 L 42 - Jelenlegi ára: 799 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése