2014. november 27., csütörtök

Nógrádi Bence: Mikor leszel milliomos? I. - II. - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Az üzletépítés kézikönyve I.
Itt egy megoldás! Kezedben az első magyar kézikönyv, amely valóban bemutatja a "XXI. század vállalkozását". Mindent, amit tudni akartál az üzletépítésről, de nem volt kitől megkérdezned! Kinek működik a multi-level marketing? Hogyan éld túl az első évet? Hogyan tűzzünk ki célokat? Hogyan találj dolgozni akaró embereket? Kozmetikumokkal vagy táplálék-kiegészítőkkel kereskedsz? Pénzügyi tanácsadóként építed a vállalkozásodat? Vagy még csak kacérkodsz az ötlettel, hogy belevágj a termékforgalmazásba és tudni akarod, mi ez a sokat vitatott, de Magyarországon is több tízezer embernek jövedelmet jelentó üzlet? Ez a könyv neked szól! Tegyél a jövődnek egy szívességet: vedd meg, olvasd el, használd! Vizi E. Szilveszter, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke írja a könyv szerzőjéről: "Sok-sok évvel ezelőtt részt vettem a szerző legelső termékbemutatóján, amikor tizenhét évesen edényeket árult. Ha valaki aznap este azt mondja nekem, hogy Nógrádi Bence egyszer még vállalkozókat fog tanítani az üzletépítésre - nos, ebben egy percig sem kételkedtem volna! " Nógrádi Bence független üzleti előadó tanfolyamain az elmúlt évek során hatezer ember vett részt. 1999 óta Dél-Afrikában tart üzleti szemináriumokat. Eladástechnikai kézikönyve, a Rinocérosz üzletkötés két év alatt az egyik legnépszerűbb üzleti könyv lett a magyar piacon.
Az üzletépítés kézikönyve II.
Az embereid tőled várják, hogy megmutasd, mit kell tenniük. Ha ebben nem számíthatnak rád, előbb vagy utóbb más munka után néznek.
Csak semmi pánik! A segítség kéznél van - most épp a te kezedben!
 
A Milliomos sorozat első része az új munkatársak megtalálásáról szól. A folytatásban megtanulhatod, hogyan indíts el másokat gyorsan és hatékonyan. Néhány csemege a "svédasztalról":
- Hogyan növeljük bátortalan munkatársaink önbizalmát?
- RhinoStartŽ elindítási program;
- Az üzletépítés öt pénzügyi törvénye;
- Amit az eladás alapjairól minden kezdőnek tudnia kell.
Egyszer volt olvasva.
Eredeti/bolti ár 3. 200 Ft. /db
Nézd meg a többi termékemet is!
 
Pontos postai díjat csomagolás után tudok mondani. Ha ez fontos, kérlek, kérdezz és szívesen lemérem.
 
A képek az eladó termékről készültek, 100%-ban a valóságot tükrözik.
Ha a termékkel kapcsolatban bármi kérdésed van, írjál!
 
Leütés után 3 napon belül e-mailen vagy telefonon vedd fel velem a kapcsolatot és 14 napon belül bonyolítsuk le az üzletet. Ellenkező esetben automatikusan negatívat fogok adni. Sajnos ezen a téren sok a rossz tapasztalatom.
Személyes átvétel Budapesten, XIII. kerület, Duna Pláza közelében!


Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Az aukció vége: 2014-12-17 14:28
. Nógrádi Bence: Mikor leszel milliomos? I. - II. - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése