2014. december 20., szombat

PSZICHOLÓDIAI SZÖVEGGYŰJTEMÉNY - Jelenlegi ára: 1 Ft

ANDRÁS TÖRÖK; BUDAPEST UNA GUIDA DIVERSA (OLASZ) UTI KÖNYV BUDAPESTRŐL, BEMUTATJA A TURISTÁK ÁLTAL LÁTOGATOTT HELYEKET OLASZ NYELVEN,  MELYET BÁRKINEK SZÍVESEN AJÁNLOK, FŐKÉPP, HA TUDNAK OLASZL... 193 OLDALNYI OKULÁS ÉS SZÓRAKOZÁS, IGAZI KÖNYVÉLMÉNY, SZÁMOS ÉPÍTÉSZETI ÁBRÁVAL, ALAPRAJZOKKAL, TÉRKÉPEKKEL ILLUSZTRÁLVA.   ALIG HASZNÁLT, OLVASOTT, AMÚGY A KÉPEK SZERINTI ÉP ÉS SZÉP ÁLLAPOTBAN ELADÓ.
ITT MOST KÖZEL 1000 KÖNYVBŐL VÁLOGATHAT AZ ÍGÉRT 2000000 VÁSÁRLÓ, CSAK GYŐZZEM ŐKET LESZEDNI A POLCOKRÓL, FÉNYKÉPEZNI, FELTÖLTENI ÉS ELADNI!     HA VALAMILYEN KÖNYVET KERES, ÍRJON BÁTRAN, TÁN MEGLELEM A RAKTÁRBAN...
FONTOS! A FŐKÉP ÁLTALÁBAN A LEGGYENGÉBB, ÍGY INTÉZI A VATERA, EZÉRT ÉRDEMES MINDEN KÉPET MEGNÉZNI, AMIBŐL A JÓ ÉS A ROSSZ IS KIDERÜLHET A KÍNÁLT PORTÉKÁRÓL, AMIRŐL A KÉPEK KÉSZÜLTEK!
MINDEN KEDVES LÁTOGATÓMNAK KÖSZÖNÖM, HOGY BENÉZETT HOZZÁM, JÓ BÖNGÉSZÉST ÉS SIKERES LICITÁLÁST KÍVÁNOK!
melegviz, ahol nem lehet befürödni!
Személyes átadás Budán, több helyen is lehetséges, ez ingyenes, vagy postázom a mindenkori postadíj ellenében, de csak ajánlva tudom küldeni a vastagabb küldeményeket! Csomagolás is ingyenes, extra kívánság esetén lehetséges felár, mert vasdoboz, faláda, díszcsomagolás nekem sem adatik ingyen...
Kérem, NE nézze meg roppant unalmas, olykor felháborító, a nyugalom megzavarására és félelemkeltésre is alkalmas, exportból visszamaradt termékeimet! NE KATTINTSON SEHOVA, MERT AZ OLYKOR VESZÉLYES LEHET!!!
HAVONTA EGYSZER EGYFORINTOS NAPOT TARTOK!!!

Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2015-01-02 07:14
. PSZICHOLÓDIAI SZÖVEGGYŰJTEMÉNY - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése