2015. január 31., szombat

MANGO farmer 40/L - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

FIX AJÁNLOTT POSTA 1000. -
A külső-belső szárhosszt 93-72 , csípő 50 és-derék bőség 44, elöl ülep 20 , combtő szélessége 29 és alul szár szélesség 17, 5 .
A szára szűkítve lett úgy látom, én is így vettem itt a vaterán
Kapcsolattartást emailben tudom biztosítani, és a mindenkori postai díjszabás szerint postázom a terméket,   a "vatera vásárlás részletei" című automatikus levélben minden infó megtalálható.
CSAK postázni tudom a terméket, személyes átadást nem tudok megoldani, AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYKÉNT  postázok, az utalás utáni 1 -3. munkanapon, a rossz tapasztalatok miatt mindíg dobozban , vízhatlan csomagolásban, így ez alapján számolom fel a postaköltséget is.
Kérem a kedves Nyertest, hogy egy e-mailben 3 napon belül jelezze, hogy megkapta az automatikus e-mailt ( ha nem , úgy újra elküldöm, de az 5. napon ha nem jelentkezik, negatívval újrahirdetem a terméket) .
Az adás-vétel lebonyolítására 7 nap áll rendelkezésre ( ez természetesen rám is vonatkozik!!! ) addigra a vételár kifizetésre, a termék pedig postázásra kerül, ellenkező esetben negatív értékeléssel a terméket újrahirdetem.
Ettől természetesen eltérhetünk , de ahhoz az egymással való kapcsolatfelvétel ( e-mailben) elengedhetetlen. Ezeket a feltételeket sajnos a rossz tapasztalatok miatt volt szükséges bevezetnem.
Köszönöm az együttműködést, és további kellemes vaterázást : )


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2015-02-21 12:14
. MANGO farmer 40/L - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése