2015. április 24., péntek

4 NAP INNSBRUCK, AUSZTRIA + 4 * LUXUSHOTEL 2FŐ REG - Jelenlegi ára: 54 990 Ft


ALPHOTEL - Hotel Innsbruck****
Kultúra és a Innsbruck varázslatos városa / Tirol
4 nap 2 személy részére büféreggelivel
 
A csomag tartalma
4 nap/3 éj 2 személy részére kényelmes duplaágyas szobában fürdőkáddal,  WC, hajszáritó, fa bútorok, minibár,  kábeltévé, rádió, telefon, széf, asztal,  bőröndtartó, részben balkonos szoba
bőséges büféreggeli
üdvözlőital
dijmentes parkolás
A licitált ár tartalmazza a fenti szolgáltatásokat és 2 személyre értendő, beleértve az adókat.
Alphotel Innsbruck
 
A hotel a legnagyobb tiroli bevásárlóközpont, a DEZ, és a közeli autópálya Innsbruck-Kelet kijárata közelében található. A szálloda kedvező fekvésű, a síterepek innen könnyen és gyorsan elérhetők, és autóval a városközpont sincs messze.
A szálloda 134  kényelemmel berendezett szobájának felszereltsége: fürdőszoba káddal és WC-vel, hajszárító, kábeltévé, rádió, telefon, minibár, szobaszéf; a szálloda halljában ingyenes Internet van.
A szállodának kis wellness-részlegében szauna és pihenőágyak találhatóak; használatuk ingyenes.
A sípályákhoz induló busz ingyenes transzfert biztosít a vendégeknek, a megálló a szállodánál van; sí és sícipő elhelyezésére sítároló áll rendeklezésre a hotelban.
 
 
 
Innsbruck Card (kérésre)
 Innsbruck-Card:
* Múzeumok és látnivalók nagyon kedvezményes áron,  Museum Goldenes Dachl, Stadtturm (Várostorony), Kaiserliche Hofburg (Császári palota),  Münzerturm  Hall-ban,   Swarovski Kristályvilág Watten-ben,.
* 1 hegymenet és 1 völgymenet Innsbruck régióban inkluziv
*  szabad út a városnéző busszal,  Kristályvilág Shuttle és tömegközlekedés Innsbruckban valamint  Igls-be, Rum/Hall, Natters/Mutters és vissza.
 
Innsbruck
Az Alpok szívében a múlt és jövő talált egymásra: Innsbruck világhírű emlékművei nagy történelmi múltról tanúskodnak - kéz a kézben a posztmodern, nemzetközi szintű csúcsépítészettel egyedülálló és varázslatos hangulatot kölcsönöznek a városnak.
A Hofburg, az Ambras kastély, az Ottoburg és a Wilten bazilika Innsbruck mozgalmas történelméről mesélnek, amelyben olyan nevek is felmerülnek, mint Philippine Welser vagy Andreas Hofer. I. Maximilian császár a város talán legismertebb személyisége volt az, aki a város képére leginkább rányomta bélyegét: például az általa létrehozott Arany tetővel vagy az Innsbrucki plébániatemplomban található síremlékével.   
Később modern építészek, mint Dominique Perrault a városháza képtárával, vagy Zaha Hadid a Bergisel sánccal jelentős mértékben tovább alakították a város képét. Látványos kulissza előtt rendezett vonzó események egész sora várja a látogatókat - az Innsbrucki Táncnyártól kezdve az Innsbrucki Ünnepi Heteken át egészen az Innsbrucki Adventig.   
Innsbruck csodálatos hegyi kulisszával is büszkélkedhet, amely valósággal körülöleli a várost. A látogatóknak semmi esetre sem szabad kihagyniuk a 2000 méter magas Seegrubéhoz tett kirándulást, innen ugyanis nyáron és télen egyaránt lélegzetelállító panoráma tárul a kirándulók elé.  
1964-ben és 1976-ban Innsbruck adott otthont a téli olimpiai játékoknak. Azóta a város komoly hangsúlyt fektet a sportos kínálatra is: síelés, snowboardozás, sítúrázás, hótalpas túrázás és korcsolyázási lehetőségek egész sora várja a vendégeket a város közvetlen közelében. Nyáron olyan aktív kikapcsolódási lehetőségek állnak a látogatók rendelkezésére, mint a kerékpározás, hegyi kerékpározás, siklóernyőzés, vagy túrázás a környék számtalan túraútvonalának valamelyikén - például a Karwandel alpesi parkban vagy a Patscherkofel Cirbolya útvonalán.  
Sielés Innsbruck környékén
Tirol fővárosában, Innsbruckban rendezték a 9. és 12. téli olimpiát 1964 ill. 1976-ban, melynek sztárjai Franz Klammer és Rosi Mittermaier voltak. Az olimpia idejére számos új sípálya és felvonó épült a város körüli hegyekben, és a terület ma is dinamikusan fejlődik.
Az innsbrucki síterepek együtt alkotják az ún. Olimpiai sírégiót. A terjeszkedő innsbrucki pályarendszer legközelebbi és legtávolabbi tagja 15, illetve 60 percnyi ingyenes síbuszozással érhető el a téli olimpiai városból. A kilenc területre érvényes síbérlet az európai síterepek egyik legjobb ár-érték arányú konstrukciója.
Innsbruck a snowboard fővárosa is egyben, innen származik és itt él a legtöbb osztrák profi boardos és a legtöbb aktív profi ma is itt él és dolgozik. A régióban számos freeride paradicsom található porhóval, nagy nyílt terepekkel és remekül gondozott funparkkal. Ezen síparadicsomok nagy előnye Innsbruck közelsége: az elbűvölő tiroli városban igazán pezsgő éjszakai élet zajlik.
Hotel
Alphotel Innsbruck****
A-6020 Innsbruck / Ausztria
Az utalvány 1 évig érvényes, szabad helyek függvényében. Kivéve Vásárok és Kongresszusok, Adventi hétvégék és december 28-január 4., illetve január 19-31.



Jelenlegi ára: 54 990 Ft

Az aukció vége: 2015-05-14 17:43
. 4 NAP INNSBRUCK, AUSZTRIA + 4 * LUXUSHOTEL 2FŐ REG - Jelenlegi ára: 54 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése