2015. április 25., szombat

M&S/Per Una pamut szoknya UK14/EUR 42, - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Üdvözöllek az aukciómon!
Az aukció tárgya egy nagyon csinos Marks and Spencer márkájú, töbféle anyagból össeállított pamut szoknya. Panelekből szabott, nagyon csinos, nőies darab. Sajnos ebből is kifogytam.
Hossza 86 cm, derék 42 cm, csípő kb. 54 cm.
Mérete UK14-es, EUR 42-es.
Kérlek, tekintsd meg a többi aukciómat is, ehhez kattints IDE!
Fontos:
Privát aukció. Visszaküldési lehetőség csak abban az esetben van, ha a kapott árunak olyan hibája van, amit nem jeleztem a termékleírásban, egyéb esetben (nem ilyennek képzeltem, más a színe, nem áll jól, igazából nincs is szükségem rá, stb... ) nem áll módomban visszavásárolni a terméket. Vedd figyelembe, hogy a ruhákat kiterített állapotában mérem, felvéve másképp állhat, máshova eshet a ruha hossza a testalkattól függően.
Licitet nem törlök, aukciót nem zárok előbb.
Az aukció zárása után automatikus értesítő kapsz az utaláshoz szükséges adatokkal. Amennyiben több terméket nyertél/vásároltál meg, kérlek, jelentkezz, hogy egyeztessük a postaköltséget.
Az 5 napon belül lejáró aukciók összevárhatóak, az ennél későbbiek nem, azt kérem, hogy rendezzük.
Személyes átvételre nincs lehetőség. Ajánlottan postázok, de kérésre, és saját felelősségre simán is feladom a terméket. Amennyiben több terméket vásárolsz a postaköltség összevonható a mindenkori érvényes postai díjszabás alapján.
Az aukció zárása után 5 munkanapon belül várom a termék + postai díj átutalását a teszvesz/vatera értesítője alapján. Ettől előzetes egyeztetés és megállapodás esetén természetesen eltérhetünk.
Fizetés: átutalással MKB-s számlára. Lakcímre történő fizetést nem fogadok el.



Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2015-05-14 19:58
. M&S/Per Una pamut szoknya UK14/EUR 42, - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése