2015. április 27., hétfő

ANKER 14 karátos tömör arany elegáns ffi karóra - Jelenlegi ára: 99 000 Ft

Minden kedves vásárlónk figyelmébe ajánljuk a piros betűs részt !!!
Kedves Vásárlóink !
Termékeinkhez  kizárólag készpénzfizetéssel , személyes átvétellel tudnak hozzájutni , mely óbudai régiségboltunkban történik hétköznaponta 10, 30- 17, 30-közötti időpontban ! Sajnálattal ez alól senkinek, semmilyen indokkal nem tudunk kivételt tenni !
A termékeket maximum 19-napig tároljuk, ezután az aukciót negatív minősítéssel zárjuk !   Minden esetben számlát, nyugtát adunk ! Megértésüket köszönjük ! Ha bármilyen gyanú merül fel , az aukció kimenetelének befolyásolására, abban az esetben fenn tartjuk a jogot magunknak hogy elálljunk az adásvételtől !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aukciónk tárgya, a képeken látható antik 14-karátos tömör arany Anker márkájú svájci férfi elegáns karóra! Szerkezete egy Svájci 17 köves horgony-gátszerkezetes, napi felhúzású mechanikus gépezet. Számlapja gyakorlatilag hibátlan, centrál másodperc mtatós, dátum ablakkal. A tok jelzett 14 karátos ! Ugyan a fotózásig járástartaléka, és pontossága nem lett vizsgálva, de véleményem szerint napi hordásra alkalmas, szépen működő szerkezettel rendelkezik ! Korát az 1980as évek elejére teszem ! A tárgy eredetiségére örök pénzvisszafizetési garanciát vállalunk !


Jelenlegi ára: 99 000 Ft

Az aukció vége: 2015-05-17 06:09
. ANKER 14 karátos tömör arany elegáns ffi karóra - Jelenlegi ára: 99 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése